sâmbătă, martie 24, 2007

Bucharest Fashion Week 2007

Dap...in luna aprilie, mai precis pe 16, 17, 18 si 19 aprilie, Bucurestiul va gazdui unul dintre cele mai stralucitoare si imparfumate evenimente ale anului, si anume: Fashion Week. Colectiile de primavara-vara nu vor face rabat, insa nu trebuie sa ratam nici posibilitatea de a afla ultimele tendinte in materie de design vestimentar. Si cum se stie ca moda influenteaza cu desavarsire si advertisingul, zic, ar fi o ocazie propice pentru cei din domeniu sa asiste...who knows maybe romanian advertising improves.
[Acum, am exagerat putin... sa nu ne iluzionam, tendintele in moda se dau la Londra, New York, Milano...de ce nu Beijing, Tokyo...]
Totusi, cei ce iubesc comunicarea ar trebui sa fie mai interesati si de activitatiile mondene. [nu sunt atat de "murdare", cateodata iti ofera o alta perspectiva despre cum este viata intradevar...oricum nu toate fotomodelele beau apa plata cu lamaie ;)) ]
Probabil e doar impresia mea, insa exista prea multi "guru people" in advertising...Am citit tot felul de articole scrise de acestia, si din pacate erau prea multe clisee, despre cum trebuie sa faci, ce trebuie sa faci, ce instrumente de marketing, comunicare, PR sa aplici pentru a avea succes campania X. La naiba! Exploreaza lumea in care traiesti, oamenii de care te lovesti pe strada, uita-te atent si incearca sa observi [personal advice].
Un astfel de eveniment este important pentru ca te ajuta sa vezi o parte din lumea pe care i-o vinzi consumatorului. Dar te ajuta si pe tine ca si publicitar sa inveti mai multe despre branduri, sa vezi cum respira brandurile (mai mici sau mai medii, mai usoare sau mai puternice).

Niciun comentariu: